#Hodoll АДМИН
Брой мнения : 90 Age : 30 Местожителство : Пазарджик Registration date : 09.11.2008
| Заглавие: Колко струва девствеността Чет Яну 29, 2009 7:56 pm | |
| В интернет може да намериш всичко. Както и да купиш всичко. Дори девственост. Стана почти нормално в разни онлайн търгове млади момичета да предлагат „най – скъпото си”, макар цената не винаги да е най – високата, която бихте си представили. До момента най – голямата сума, която загубата на девственост е донесла на своята притежателка, е 3.8 милиона долара. С толкова забогатя в края на миналата година 22-годишната Натали Дилън, която сключи сделка със 17 години по – възрастен от нея австралиец. За да се възползва от „покупката” си обаче, той ще трябва да се разходи до щата Невада, в който проституцията е легална. Тази новина ме накара да се замисля за това ценна ли е изобщо девствеността днес? И ако да, дали повече в морален или може би във финансов аспект? Сексуалната революция може и да е променила много неща, но дори днес повечето момиченца живеят с идеята за красивия принц и тази специална и дългоочаквана нощ, в която ще станат истински жени. Вместо това, когато станат на 13-14 години просто в една петъчна вечер прекаляват с алкохола и попадат в някоя стая с препил съученик и слагат край на приказката си за няколко минути. Без свещите, без специалния момент, без истинска любов... Помня, че преди десетина години, когато бях в гимназията, да си девствена над 15 години си беше голям срам. И не за друго, а защото, ако не си правил секс, значи си грозен и никой не те харесва. Изобщо не съм се замисляла тогава, че да решиш да правиш секс всъщност е двустранен процес. И изборът кога и с кой да го направиш е твой, а не на общественото мнение, което в случая беше на група отворковци. Девствеността всъщност е доста надценявана. И нямам предвид само тези 3.8 милиона долара, които автралиецът е платил, а усещането ни за нея. В крайна сметка има толкова първи неща в този живот... Автор: Елена Асенова | |
|