Hodoll Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hodoll Forum

ИндексПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Хилари Дъф: Никога не съм твърдяла, че съм девствена!

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
#Hodoll
АДМИН
АДМИН
#Hodoll

Брой мнения : 90
Местожителство : Пазарджик
Registration date : 09.11.2008

Хилари Дъф: Никога не съм твърдяла, че съм девствена! Empty
ПисанеЗаглавие: Хилари Дъф: Никога не съм твърдяла, че съм девствена!   Хилари Дъф: Никога не съм твърдяла, че съм девствена! Icon_minitimeНед Яну 25, 2009 11:16 am

Хилари Дъф пораства, което обаче не означава, че се е научила на дискретност относно личния си живот. "Бях цитирана, че през 2006 г. съм била казала, че съм девствена. Никога не съм казвала това!", заявава старлетката пред "Максим", цитирано от Fox News.

"Дали съм девствена, или не, си е абсолютно моя работа!", казва актрисата и певица Дъф. "Пък и сами се сетете каква е истината, след като съм обвързана. Много е гадно да чета цялата тази помия, изливаща се върху мен в Интернет, особено в момент, когато се сгодявам", добавя Дъф, имайки предвид годежа си с Майк Комри, хокеист на Ню Йорк Айлендърс. Все пак става дума за 2006 г., а вече сме 2009-а, следователно възможно е Дъф да не лъже - нито тогава, нито сега, заключава не без ирония Fox News. /БГНЕС

Хилари Дъф: Никога не съм твърдяла, че съм девствена! 3728dlw4jxq23jmsfid6
Върнете се в началото Go down
http://hodoll.hit.bg
CFC
Напреднал
Напреднал
CFC

Брой мнения : 52
Местожителство : Пазарджик
Registration date : 20.01.2009

Хилари Дъф: Никога не съм твърдяла, че съм девствена! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Хилари Дъф: Никога не съм твърдяла, че съм девствена!   Хилари Дъф: Никога не съм твърдяла, че съм девствена! Icon_minitimeНед Яну 25, 2009 5:16 pm

Тази жена не знае какво е лично пространство,защото тя няма такова.Пък и как може да има след като разкрива какво ли не пред пресата. Усмивка
Върнете се в началото Go down

Хилари Дъф: Никога не съм твърдяла, че съм девствена!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Hodoll Forum :: Новини-
Идете на: